Idag fick vi reda på..

.. Att vi blir med Valp!♥

Idag föddes valparna! Det blev hela 15 valpar. 10 hanar och 5 tikar. 
Idag är det en otroligt bra dag!
dag ska det firas att i Mars kommer det komma hem en till 4bent!
Idag är jag tjejen på rosa moln!! ♥♥♥♥♥♥

Men jag kan berätta lite om kombinationen.
Far: SE V-08 SE U(U)CH NO V-08 C.I.E NO UCH FI UCH WW-12 SE V-12 - EXPLICIT TROUBLE MAKER
Mor: EXPLICIT THE GRACE OF FAME

 

ÖVRIGT.
Mingla (tiken) är en väldigt bra arbetsglad tjej och otroligt  lättlärd. Hon "går som tåget" i skogen och är väldigt spårnoga. Hon har även fått prova på räddningssök och enligt Caroline (uppfödaren) så är hon ett väldigt vettigt ämne i den utbildningen. Ska bli kul och se hur det går framöver. 
Pommac (hanen) är en otroligt fin utställningshund. Han är verkligen matte Mathildas lilla ögonsten, hennes stora kärlek, hennes prins! De har vunnit en hel del tillsammans och han är så otroligt fin.

Så.. Varför jag fastnade just för denna kombination är för att jag är ute efter en arbetstaggad och samtidigt få en fin utställningshund! Och det vi ska pyssla med är eftersök, lydnad/bruks, utställningar och jakt. Det krävs lite "jävlar-an-amma" ;) Det hoppas jag att jag kommer att finna i en av tikarna som ska komma hem till oss. ♥

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar