Måndag

En trött och mysig tjej En trött och mysig tjej

Direkt efter jobbet så åkte jag hem och tog på mig lite mer kläder för att ta mig en promenad med IcusFicus. Va ju faktist -10 grader. Vi hade siktat på "milen", men det blev 7,5 km istället. Det är helt okej. Denna gång glömde jag bollen hemma.. Tänkte ha en boll så Maya får springa av sig extra mycket nu när vi ska iväg på utställning om 13 dagar. Får ta med den på Onsdag istället.. Imorgon så är det husse-och-maya dag medans jag är på kurs. 

 

Men ja, annars så händer det väl inte så mycket mer här hemma. Förutom att jag går i valptankar nu. Liksom, beräknad datum är ju om 6 dagar. Men uppfödaren sa att tiken är jätte stor, så det kan bli närsomhelst. Åååååh, nu dröjer det inte länge tills det (kanske, beror om det blir nån tik alls!) kommer en liten 4bent hem till oss. ♥

 

 

 

// tjejen som just nu svävar på rosa moln! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar