Söndag

Godmorgon. 

Såg ni bilden jag la ut igår? Det va ifrån Alice och min långpromenad med hundarna, och de va såååå söta! Har även lagt ut en film på dom på Galleriet - Filmer - 2013. Man hör hur alice pratar, heeeeela tiden! ;) FNISS!

 

Men annars så sitter här framför tvn och har precis kollat klart på en film. Planen för idag va ju att jag skulle ta med maya ut för lite apporteringsträning, men det är så att jag fick en annan grabb på besök överdagen. Mamma, pappa och bror är i Örebro för att storhandla på IKEA. Lillebror ska ju flytta hemifrån. Lillebror blir stor ♥ 

Så snart har mamma och pappa huset för sig själva. Vad gött de ska ha! :D Haha. 

 

Ja, annars så är det inte så mycket planerat denna Söndag. Ska väl försöka städa ihop lite här hemma. Syns att vi har varit sega hela veckan. Sen ska jag väl ta ut jyckarna på långpromenad. 

Och ikväll är jag sugen på något laga något riktigt gott till kvällsmat, undra vad det ska bli då? Någon som har nå bra recept? Något med kött ska va, vi älskar kött ♥ 

 

Nej, dags att börja städa.. Tjofräs!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar