Torsdag

Vi kör på för fullt med träningen, alltså viktnedgången. Det är faktist lagomt kallt/kyligt för att vara ute nu. Har varit mellan -1 till -3 grader nu. Och vädret hotar med kallare också i några dagar. *burr!* 

Men igår fick vi träffa Icus och Creamy. Det blev långpromenad och snack. Saknad tjej! ♥ Tror det blev 7 km.. Och idag va vi lika duktiga, eller nästan. GPSen (min klocka) stannade på 6,49 km. Fan vad vi är duktiga! Måste berömma oss själva. Tummen upp.

Och apråpå duktig. Vågen visar -1,6 kg sen 1 Januari! Yeeey, det går om man vara är envis och JÄVLIGT envis. Inget godis på vardagar, inge läsk och mer motion. 

 

Ihelgen är det väl lugnt antar jag. Funderar på om jag ska ta en apporteringsdag med Maya om vädret tillåter. Har fått hem lite mer apporeringsprylar (för retrievrar). Tror solen skulle titta fram på Söndag, lite roligare när det är fint väder också. Får ta fram visselpipa, dummies och träningsjackan. Annars blir det inge sånna träningar på vintertid och speciellt inte på vardagar eftersom jag slutar 16.00 och det är mörkt ute. Inte speciellt roligt då.. Får nog även klämma in ett lydnadspass och lite drag ihelgen också! ^^ Se där, helgen blev lite planerad trots allt! ;D 

 

Nej ikväll får det bli faktist läggdags tidigt. Det har blivit alldeles för sent dessa dagar som varit.

Mer sömn åt lilla mig! Godnatt på er! :D 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar