Tisdag, och Kumla?

Jag har har även beslutsångest. Ska jag anmäla mig till en utställning i Kumla eller inte? Det är den 26-27 Januari. Anmälningstiden går ut den 14 Januari.. Det jag vill är att hinna få bort "vinterhullet" ifrån min dam. Men jag får väl öka löpningen och aktiviteterna mer innan den dagen!

Åh, jag vill dit! Ja, det får nog bli så! Återkommer senare om det ;-)

Ska och vill ni som har en spaniel eller retriever också anmäla till utställningen? KLICKA HÄR!

 

Idag är det en liten vilodag för mig och M. 

Det som står på schemat för mig ikväll är jägarexamen, den drar igång efter all ledighet som har varit. Vila ifrån de fysiska aktiviteterna iallafall. Jag ska försöka använda skallen lite (: 

 


Kolla klippet jag hittade idag, gud så söt! Och så modigt av grisen ♥

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar