Söndag

Gårdagens bilder ligger på Galleriet får er som vill se! ^^

 

Idag är det inte så mycket som står på schemat. Men jag har hunnit med 2 viltspår till hundarna. Maya som ni redan vet är lite fjantig när det handlar om viltspår, men på andra försöket så viftade hon mer på svansen än vad hon brukar göra. Det kanske bli roligare och roligare för varje gång vi kör viltspår?

Och Rambo, han är duktig som vanligt! Han älskar när selen kommer på, och han ska iväg! Han är bara för go.. Filmerna ligger på Galleriet - Filmer - 2013.

 

Och snart så ska jag väl ta på mig andra kläder och ta en raskpromenad. Kanske ska löpa lite också om kroppen tillåter, jag är öm i fötter och knän sen när jag har börjat löpt. De har inte vant sig liksom.. Men promenad är skönt det med! Börjar komma igång efter jul-ledigheten, och det känns bra. Men sen lär jag va hemma i tid. För vid 19.00 ska jag, älskling, Pappa och kanske mamma på bio. Det är "Mammas Pojkar" som går här på biografen. Hoppas den är bra, någon som har sett den? Den verkar bra, iallafall av det man ser på trailern. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar