Lördag

Idag har det varit mycket! Knappt en lugn stund.. Jag började med frukost, och direkt efter frukosten drog jag, mamma och pappa ut i skogen i några timmar. Och där lekte jag även med kameran! Det kommer att komma upp bilder sen på galleriet. 

 

Sen så när jag äntligen kom hem så röjde jag hela huset, bort med julen! Fan så skönt det känns när jag är klar. Har lagat mat. Jag lagade! ;) Jag kan faktist! ;D Har även hunnit med att sätta upp broschyrer för hundmaten som vi ska beställa hem i slutet på Januari. Kanske fler som blir med då? Hoppas! För jag har räknat fel på vårna hundmat, vi har 100 kg färskfoder kvar! Typiskt..

Och så har jag även rastat Maya, nu ligger hon och sover så skönt i soffan och verkar helnöjd. Nu är det bara soffläge som gäller resten av kvällen, lilla jag är också helt slut efter dagens insatser!

Ha en bra Lördag på er alla. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar