Fredag

Och ikväll är jag och tjejerna (Maya och Sassy-katten) ensamma hemma för husse jobbar. Jobbkåt jävel jag har till pojkvän! Men det gör inte så mycket, för då får jag soffan för mig själv och välja vilken tvkanal jag vill! ;) Hihihi.

 

För övrigt så har jag inga större planer för helgen. Lugnt ska det bli. Eventuellt en Örebro resa för nya löp/gå skor eftersom mina jag har nu är redan(!) utslitna. Eller jag får ont i fötterna av dom iallafall. Eller så är det för att jag inte är van att springa på detta underlag? :)

Sen kanske lägga lite spår när det inte är så mycket snö i skogarna? Måste då ta fram sakerna ikväll redan.. Måste se vad det blir för väder ^^ Men om det blir av så båda hundarna glada! Vad ska ni göra ihelgen då?  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar