Nu är det dags att beställa hundmat igen

Nu är detta mest till er som bor i närheten och som är intresserade! ;-) 

Men om det är fler som vill prova som bor långt ifrån mig kan ju prata med mig också och fråga lite eller så kan ni kolla vart återförsäljarna finns på www.priima.se och läsa mer där.  

Det är Priima's färskfoder är det som jag talar om. Vi är ett gäng som håller på med färskfoder här i Hällefors. Och varför inte få fler att prova på detta? Färskfoder är bra hundmat som tillverkas av utvalda råvaror. Det är ett lämpat helfoder som kan användas på valpar, digivande tikar och för aktiva hundar. Det finns 2 varianter av Priima - STANDARD & HIGH ENERGY. High Energy är för väldigt aktiva hundar, så som slädhundar, jakthundar m fl.
Det finns mer information om maten på deras hemsida - www.priima.se
Kan säga direkt att det minsta man kan beställa är 20 kg. Det är "en kartong" och dessa är förpackade i 1 kg's "korvar". Och vi har ungefär tänkt oss att beställa/få hem i slutet på Januari. Pris samt betalning återkommer jag med beroende på hur många kg vi kommer upp i, och vilken variant av mat ni ska ha (ST eller HE). Men ju mer kg vi kommer upp i, ju billigare blir det. Hör av er på min mail saraleppanen@gmail.com om intresset finns.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar