Första inlägget detta år - 1 Januari

Idag börjar nyårlöftena, glöm inte det!
Ni som har, va stenhårda! Det ska iallafall jag va! 


Men måste börja med att berätta om igår. Det var tydlige några som sprängde dynamit (eller vad det var) igår så det kändes i rutorna hos folk. Hur tänker man?! Hoppas de åkte fast!
Och stackars Maya, hon har aldrig reagerat så hårt på smällare men igår tror jag hon skulle skaka sönder =( Inte nog med att hennes skotträdsla hade "lugnat" ner sig. Och sen kommer de där smällarna! Tack för det. Och gå ut för kvällsprommisen skulle hon inte heller. Har aldrig sett henne så rädd.. Men idag är hon på tipp topp igen! ♥ Min fina flicka!

 

Idag blir det inte mycket här hemma. Ska väl säga hejdå till mina kusiner, handla till jobbet, städa undan lite onödigt här hemma och bara ta det lugnt. Maya och jag sa väl försöka traska oss på en långpromenad om det inte är för halt ute. Det har regnat så mycket så det är isbanor överallt och så ser gräset och asfalten på en del andra ställen.. Vårkänslor?! *fniss!* 

Ha en bra dag så länge, kram på er. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar