Fredag, jul-ledigt och nyårslöften

Idag blir det så att betala dom sista räkningarna.. Får se hur mycket lön det finns kvar sen, men det ska nog räcka till nästa lön. Ska ju börja lägga undan lite pengar till den blivande valpen! :* 

 

Men annars idag så tror jag det ska bli en promenad med Fredrika (om hon är hemma...). Sen får det bli städa, tvätta och plocka mer. Det finns lite bröte kvar att göra.. Men det finns faktist HUR mycket som helst att göra när man bor i ett hus. Bara jag vann några miljoner så skulle jag gjort klart allt vi behövde. Bygga klart altanen, renovera hela källaren (ett spa-rum+badrum, ny tvättstuga etc), tapetsera om i några rum.. Ja, det finns att göra. 

 

Och ihelgen så ska jag skriva mina nyårs-löften & mål för mig & maya 2013. Vad har ni för nyårslöften, om ni nu har några? (: Jag ska bland annat sluta dricka läsk & godis på vardagar, gå ner några kilon (försöka iallafall), bli klar med jägarexamen och bli ekonomisk!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar