Torsdag

Idag har det varit ganska fullt upp. Iallafall på jobbet.. Allt på en gång idag! (: Men skönt, då svischa dagen förbi! Och det behövs nu när det är lågkonjuktur.

 

Men när jag kom hem så kollade jag igenom lite bra-att-ha-saker. Hmm, lite försvann.. Sen tog jag lite städning på övervåningen. La in rena kläder i garderoben, plocka osv. Slipper man ha så mycket att göra ihelgen. När Maya stod och trampade mig på tårna så tog jag på mig vintertightsen och tog en tur på sparken. Hon fick dra lite, eller rättare sagt springa. Det är bra för henne, för nu ligger hon och snarkar.. Och vi har inte varit ute på kvällskissningen än.. 

 

Jaja, jag ska hoppa in i duschen och sedan lägga mig. En arbetsdag kvar innan "lång"-helg. Sen jobba 2 dagar, sen ledigt i 4 dagar. Det behövs.. 

Fast på Lördag blir det en resa till Örebro för att handla dom sista julklapparna. Bara att vässa armbågarna, lär nog va massvis med folk ;P 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar