Golden-tjej på besök

Tog med kameran ut igår och skulle fota, men gud så svårt det va att få bra bilder när det är mörkt! :/ Mörkret förstör en hel del se bilderna nedan). Jag har en Sony Alpha A35. Någon som kan något om den? Köpte den 2011. Den va Bäst i Test då. Men som jag har sagt förr - vi är inte vänner än... Har inte riktigt lärt mig allt på den än.. Det finns ju en del finesser på den. 

Men eftersom jag inte kan med den, så kanske jag ska sälja den och köpa mig en ny. Någon som har något bra tips på en bra kamera? Jag fotar mest djuren (och tänk på att dom alltid är i rörelse!), en del natur och lite annat roligt som kommer. När man är på utställningar, tävlngar, släktträff mm. Vilken kamera skulle passa mig? 

Det kom en golden-tjej på besök igår för bus och stoj. Vad kul dom hade. De höll på i 1,5 h och sprang, härjade, sprang härjade. Jag och Hanna pratade också en hel del medans de lekte. Trevligt att talas vid Hanna. Va inte igår! ;) 

Haha, ta mig om du kan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar