Det är Måndag igen..

Hej på er. Har inte orkat eller direkt haft lust att skriva något här. Men jag har iallafall uppdaterat på Mayas meriter hur det fick i Lördags. Det står att hon bl a. "visas i högt hull idag". Är det vinterhullet som hon syftade på eller? Jag menar, man håller faktist inte på lika mycket på vintern som man gör på sommaren. Inte jag iallafall! Det är vår, sommar & höst som vi är mest aktiva. På vintern så är det mest; promenader, lite lydnad, spark/löpning, apportering, lite nya tricks om vi får för tråkigt, bus med andra hundar mm. På dom andra utställningarna jag har varit på så har dom inte sagt något direkt om hull eller att hon är stor. Men som jag skrev till Bea igår, domarna är så olika.. Gäller att hitta sina favorit domare och hitta dom som gillar "större" tikar eftersom Maya är lite större än vad rasstandarden säger! ^^ Men vad gör det om hon är stor? För hon är ju världens bästa hund och min allra bästa vän!
Min stora och underbara flicka! ♥
Bilder kommer när jag har lagt in dom på datorn, har ej kollat på dom än. 

 

Men idag, Måndag; egentligen så ska vi försöka börja med julstädning nu denna vecka. Och hinna med klura ut dom sista julklapparna. Men det är ju så att jag får inte lön förens på Fredag och då ser jag hur mycket pengar som bli kvar efter alla räkningar som ska betalas.. Och då får vi se om det blir en Örebro resa på Lördag ;) 

Men i eftermiddag så kommer det besök till Maya, en retriever tjej som behöver leka av sig. Och det tycker Maya är superkul! Jag menar, det är ju roligare än att städa, inte sant? ;) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar