Torsdag och ledig dag imorgon

Jag tog ledigt hela dagen imorgon! Sovmorgon.. *lycka!* Och sen så har jag faktist en hel del saker att göra innan det är dags att börja rulla emot stora Stockholm. Ska även hinna med en långpromenad så Maya är nöjd. Duscha.. Ja, jag behöver faktist tid!

 

Stamtavla, vetintyg, utställningskoppel, bur, vatten+matskål, stol till mig, trim-saker+borste, godis, mat, plånbok mm. Vad mer behöver jag packa? Jo, ett glatt humör ska såklart med och sen får jag inte glömma bästaste Malin samt hennes goa kalv! ;)

 

Och eftersom det äntligen har kommit en app till hemsida24 så ska jag försöka hålla er uppdaterade här på hemsidan. Annars får ni reda på allt när vi kommer hem på Lördagkväll eller Söndag förmiddag. Beror på hur trött jag är.. Om vi inte hörs något mer innan vi åker imorgon så hoppas jag alla får en fin helg, och att vi kanske ses i Stockholm! Ha de göttans.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar