Tisdag

Det kom ingen lekkompis till Maya igår. Dom skulle få gäster, så vi skulle ta det en annan gång. Men istället för bus så tog vi fram en gammal gammal spark (måste vara väldans gammal sen johannes farföräldrar bodde där) och tog en sparktur. Maya fick ha på sig dragselen och drog lite.. Det va faktist kul.. Hon drog och drog, sen övade vi även på Vänster och Höger. Kom vi till en korsning, då sa ja H/V högt, och hon svarade väldigt snabbt! Otroligt lättlärd.. När vi kom in tillbaka efter åkturen så va grannens hund ute, och Maya fickleka med den istället. Det gick lika bra det, för hon sprang som tusan. Det märktes inte att hon hade sprungit bredvid sparken. 

Efter lekstunden fick Maya duscha och nu luktar hon gott! Eftersom vi ska till Stockholm på Fredag så behövde hon duscha.. Man ska ju vara fin när man åker iväg! :* 

När vi väl tog soffläget så låg hon still, väldigt still. Då var hon minnsan trött! Då passade jag på att försöka plugga ifatt lite tills ikväll. Är inte riktigt klar med läxan än, men det hinner jag med.

Ikväll är det jägarexamen, 18.00-20.30 ungefär. Så husse får låna Maya av mig! ;)
Men bara låna! ;) *fniss!* 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar