Trött tjej och Lördagsmys

En trött tjej efter dagen i Örebro. En trött tjej efter dagen i Örebro.

Efter kursen så va vi lite i Örebro och handlade lite.. OCH NU kan jag då erkänna att jag är nästan pank. Eller jag har väl råd med julklapparna som ska köpas.. Men sen blir det inte mycket annat som ska hit hem förens nästa lön. Fick sådan dålig lön sist (va på resa).. Men iofs blir det inte mycket framöver om vi ska hämta hem en liten bebis till våren. 

 

Men när jag kom hem så städade jag ut bilen, städade i huset - tog en sväng med snabledraken på övervåningen.. Nu ska jag plugga ifatt lite i jägarexams böckerna.. Fick fler sidor till att läsa.  Sen ska jag och Maya ta en långpromenad/löptur. SEN intar vi myskväll. Ölen som står i kulen lockar ikväll. Ha en superbra Lördag med er alla. ♥

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar