Kurs med Lisa Isenström

Vi började med att se lite hur min och Mayas kontakt var. Den va jätte fin sa hon. Sen gjorde vi några övningar med dummies. Haha, blir dyrt såhär innan jul och allt. Det kostar att ligga på topp! ;) Men hon sa att hämta dummiesen va nog inga problem, det är mer att INTE få hämta den förens jag säger till. Exempel: Jag satte Maya ned bredvid mig, hon kastade dummiesen ca 10 meter och vi gick fot "runt" den. Och dom första 2 gångerna saktade hon ned och kom bakom mig och så tog hon den, men sen så gick det jätte bra. Duktig Maya! Hon lärde sig snabbt!

Efter en stund provade vi att använda och "lära" mig hur visselpipan ska användas. Hur korta signalerna ska vara, och NÄR de ska göra och sen HUR vi ska träna in allt. Och ju mer hon berättade ju mer intressant blev det! Skit kul faktist! Så nu vet vi vad vi ska träna och göra i vinter! ;) Värd varenda krona! Jag är supernöjd. Nu blev jakten ännu mer intressant! ;) 

 

 

Lisas hemsida - http://www.lisashundfocus.se/ 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar