En otäck dröm!

Inatt drömde jag en mardröm... Fy och fy, och åter fy. Kan berätta om den. 

Jag släppte ut Maya för kvällskissen, då behöver vi bara släpppa ut henne på gården så vet hon vad hon ska göra.. Men då ser jag att det kommer en annan hund emot Maya och börjar tugga, bita och slita i henne. Jag står stum och kan inte göra något. Och denna hund som är "elak" i min dröm finns här i byn och han brukar alltid ha sin hund lös, alltid! Maya och denna hund har träffats förut. Det gick bra första och andra gången att leka, men inte den tredje.. Sen har vi inte provat mer om det går att leka.
Men tillbaks till storyn: Till slut så försvann schäfern bort från oss och jag skyndade att kasta in Maya i min bil för att "skydda" henne ifrån mer slagsmål.. Då kom hundägaren springandens fram och sa "oj, jag gick i mina tankar och såg inte att X försvann.. Förlåt mig. Hur gick det med din hund? Hoppas det gick bra

Jag svarade: "jo det gick väl bra tror jag...

Men när han hade kopplat sin hund, och jag kunde öppnat bakaget på bilen så såg jag att Mayas ena ben var flådd, och det rann blod och hon haltade som bara tusan.. 

 Jag började skrika, gråta och ringer till mamma och säger att vi måste åka in till djursjukhuset nu akut! NU NU NU skrek ja till henne! Mamma svarade: "Lugna dig, det är väl inte så farligt.." Men jag blev ännu mer förbannad och sa att vi måste in iallafall, för hon blöder!! 

Och där... Vaknade jag till, och hjärtat slog hårt på mig.. Klockan va 04.00 och jag suckade ut. Jag såg att Maya låg bredvid mig i sängen, så jag klappade och ropade på  henne.. Svansen kom igång och hon bara lyfte upp huvudet och tittade på mig frågvis: "vad vill du mitt i natten?".. Jag blev lugn och somnade om ganska fort, och 1,5 h senare ringde alarmet så det var bara att kliva upp för en sista arbetsdag innan helg.. Idag är kaffet min bästa vän! ^^

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar