Torsdag

Denna juldesign får duga till jag kommer på något bättre.. Om jag nu gör det dvs. 

 

Igår så hittade vi en lekkompis till Maya. En leonberger-hane som är så snäll så. Vilken tur hon hade, så hon sov som en gris när vi kom hem. De bara sprang och sprang, sen låg de still en stund och sen upp och iväg igen. Men när vi kom hem började Maya halta... Nej tänkte jag! Inte när vi snart ska iväg. Men som tur är så var det bara lite snö som hade fastnat mellan tramdynorna/tårna! ^^ Då pustade matte Sara ut. 

 

Idag fick jag tag på en bilservice så jag kan få lite värme i bilen. De ska sätta dit ett uttag så jag kan ha kupéfläkt, OCH så ska jag få motorvärmare. På Onsdag 10.00 fick jag tid. Så nu blir det ännu mer snåla framöver om jag ska ha råd med allt jag vill ha! (: 

Enligt mitt schema som jag gjorde i Måndags så står det "Ta med Maya på en löptur (om mina nya fodrade träningskläder har kommit)". Och ja, mina vinter-joggningkläder har kommit. MEN det snöar och blåser som tusan, det hade jag inte räknat med! :/ Snö kan det få komma lite lätt, men det är den dära blåsten som jag inte gillar. Så kallt. Går igenom varenda tygbit som man har på sig. Jaja, vi får väl se vad vädret säger när det är slut på arbetsdagen. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar