Onsdag

Julbordet igår var suveränt gott! Godare än förra året. Men iofs, gratis är gott! ;) Va företaget som bjöd.   Årets första julbord är nu gjord. Jag hade till och med lagt på lite make up för att göra nå annorlunda! ;) Så ni behöver ju inte skratta! :D

 

Men ikväll står det bowling (kanske) på schemat och ett träningspass med Maya. Vi får se. Ska iallafall ner och heja på mitt lag. Gick inte så bra sist, och jag inte inge vidare sugen heller. Är helt slut idag! Och jag vaknade 2 minuter före alarmet...  

Och återigen till det där med träning med Maya. Det toksnöar ute, och har kommit hur mycket snö som helst. Och det ska inte sluta snöa heller på ett tag. Det lutar åt att ta på sig termobrallor, feta vinterjackan och snöskorna för lek och bus istället för träning.  

 


Fröken trots?

Jag tror fröken M är inne i någon sista "könsmognad"! Hon blev 2 år förra veckan. Hon lyssnar INTE på när jag ropar lika lätt. Hon brukar vara duktig. Men för att hon ska lyssna så måste jag nästa höja rösten och ryta till! Som imorse.. Vi gick i en korsning och hon brukar va lös. Sen hade jag luva på mig och såg inte mötet med 2 hundar. Tur så var det iallafall 20 meter mellan oss, och det var då jag fick börja ryta till åt Maya för att hon skulle vända. Men hon kom, och hon fick INTE hälsa på hundarna som vi mötte. Är det nå trots som pågår tro?

 

 Och en annan sak. Jag blev så fascinerad utav Ericas julbilder på hennes hundar. Så jag ska nog också fixa fram lite julpynt/snören och sätta på mina djur! :D Hoppas jag lyckas.. Det är svårt att ta kort på en svart hund OCH så är jag och kameran är inte riktigt så bra vänner än :P

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar