Måndag

Gick igenom Mayas hundgrejer idag. Och ja... Jag hittade en hel del! Hon har en egen byrå med saker i. Men jag gjorde lite fynd och fann saker som jag hade glömt bort. 

Några olika koppel. Dom med reflex används för det mesta när det är mörkt såklart. Dragsele och expanderlina. Några halsband. 

Sen är det ett regntäcke, ett sidentäcke (gör pälsen mycket finare), reflextäcke och såklart ett vintertäcke nu när det är såkallt. 

Men inte nog med det, så finns det även 2-3 olika bälten som jag har på mig när vi är ute.. Träningssaker för lydnad - apportbock,speciella leksaker, speciellt godis mm. Mayas utställningskoppel 4-5 st. Tik-skydd. Bajspåsar i alla dess färger. Godis/ben/tugg saker. Alla hennes leksaker så vi då inte tala om.. De är MÅNGA och dom ligger i en flyttlåda här på golvet förtillfället ^^ Skulle vi inte ha denna låda så skulle det ligga leksaker överallt ^^ Men jag ska nog få henne att "städa" efter sig. Det kan bli ett nytt trix att träna på! :D Tiihi! 

 

Vad har ni för roliga saker hemma? Har ni för mycket av nått? ;) 

 

Men jag tror dragselen är lite kort åt henne. Hittade en storlek större av samma märke på blocket för en billig peng. Och jag tänkte "varför inte?" liksom. Kanske funkar ännu bättre då? ^^ 

 

Nej, nu ska jag nog öva lite nya trix med Maysen och sedan se vad tvn har att erbjuda. Godkväll.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar