Fredag, sista dagen i November

Igår hade Maya superkul hela eftermiddagen. Fick nya leksaker och lite godis. Mina saker kom aldrig igår (jävla skit!) så dom ska komma idag istället! Hoppas verkligen det, då får hon sina presenter av mig idag. Vad gör man inte för sin bästaste bästaste vän? ♥ 

Men igår som sagt var både jag och Maya helt slut. Maya hon snarkade som aldrig förr i soffan, och jag halvslumrade också i soffan. Och imorse, gud så trött jag va när klockan ringde.. Hade önskat på ledigt, men nejdå. Och jag blir inte heller taggad på att gå till jobbet när jag ser en hund, en katt och sambon som sover så sött bredvid varandra. Frågade Maya "ska du med ut?" och hon sträckte på sig bara och verkade inte alls sugen på att gå ut. Men när jag försökte sopa tyst så kom hon tillslut. -4 stod det på termometern när vi steg ut. Inte så farligt kallt, men kallt ändå när man kommer direkt  ifrån en varm säng+duntäcke! ♥ 

 

Idag; så kanske jag och älskling ska ut och äta lite godmat på vårat favorit ställe som ligger mitt ute i skogen. Och bara ta "fredagsmys". Imorgon ska Maya trimmas (om hon kan), så hon blir fin tills vi ska till Stockholm (15 Dec). Men annars är det lite julgardiner och småpyssel som ska upp. OCH sen så har vi julskyltning ihelgen som är ett firande för 1:a advent. Men fan vad tiden går fort. Tyckte nyss det va sommar.. Men tanken är att vi ska gå på det för att miljöträna, och sedan bara dega. JO, ska väl lasta in huset med massvis med ved som vi kan elda i våran fina tulikivi-kamin.  Det ska tydligen bli en kall helg... Ha en bra Fredag och helg om vi inte hörs mer! :) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar