Onsdag

I Måndags på träningskvällen gick det faktist bra. Maysan va mer än taggad, kul att se sådan fart på henne. Trodde inte att det fanns det först! ;) Kan nog inte kalla Maya för "soffhund" längre! :) Hon leker och busar lite när hon själv vill, då kommer dom dära 150% flatten fram i henne (:  

Igår så var det fullt ös medvetslös hela dagen. Jag och 3 kollegor började gårdagen med en resa i snö-yrvädret till Hallsberg för att kolla på Ahlsell och deras system. Vi beställer en hel del därifrån, Det va intressant att se hur de arbetar och packar allting. Och så jävla stort dom har! Skulle jag jobba där så skulle jag se ut som en virrpanna som inte ens visste vart jag va.. Och 150 truckar, många "avdelningar" osv.. Ja, häftigt va det att se! =) 

 

Igår va inte Maya så omtyckt. Hon hade tagit min foppatoffel IGEN och tuggat sönder den ännu mer, sen tagit en liten handsåg och tuggat av gummit på handtaget och sen hade hon gnagat i sig en ädelost-tub. Alltså, inte ätit upp tuben men tuggat den i flisor. Man kunde verkligen inte se vad det va för något, men eftersom vi har ädelosten framme på köksbänken så anade vi bara vad det var, sen kände vi igen korken. Hon tar verkligen allt som är framme, det har hon gjort nu i 2-3 veckor.. Idag har hon som "straff" att vara på sin lilla yta nu när hon är ensam hemma. Hoppas hon lär sig. Gör hon det så får hon vara lös i hela huset igen! :) Busfröken!


Idag
blir det även sätta upp lite julgardiner och lite pyssel om jag hinner. Det är bowlingdags ikväll också vid 18.30. Och då ska vi ha hunnit att äta lite mat, fått upp några gardiner, rastat Maya (eller om pappa vill låna henne? J ska bort ikväll). Pappa tycker ju det är lite kul att låna henne faktist! ;)  Tur jag har en sådan snäll mammas som älskar att pyssla med sånt här julkrimskrams! :D Hon skulle jätte gärna komma förbi och hjälpa till. Plus att det går fortare om man är 2. Jag älskar julen och dess mysigheter, men jag tycker INTE om att julpynta. Det är fint, men det är så tråkigt.. Får nog anställa en hushållerska som gör det där åt oss.. ;) Just ja, jag har ju mamma ♥ 

Och just ja, idag har jag handlat hem massa leksaker och godis/tuggben till mitt lilla hjärtapärta. Det är någon som fyller år imorgon. Jag har en "födelsedagshund" imorgon! ;) Hon älskar att öppna paket, river sönder pappret i småbitar MEN hon äter inte upp något papper. Hon spottar ut småbitarna, ser lite roligt ut när tungan går :P Haha! Min älskling blir 2 år imorgon. ♥

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar