Måndag

Kan börja med att berätta att Maya va helt dö igår efter långpromenaden med Alice. Och sov hela natten, rörde sig inte ur fläcken.. Medans JAG drömde en konstig-otäck dröm. Johannes berättade att jag låg fastklistrad på han inatt, en timme innan han skulle gå upp.. Han trodde att det va Maya som hade trasslat in sig i hans ben, men det va ju bara lilla jag! Jag skyllde på att jag va gosig.. (A)
 

Idag är det Måndag. Och jag har planerat in ett träningspass med tjejerna och doggarna när jag har slutat. Tror Maya behöver det, va ett tag sen. Hon är så uppåt nu, så jag hoppas på superbra resultat ikväll. Och jag har då en tanke på HUR vi ska göra ikväll. Tänkt att vi går ut en och en, så "dirigerar" (stavas det så?) en person+den andra tittar på "felen" som föraren/hunden gör. Då blir det lite mer "allvar" i det hela. Kanske man skärper sig ;) Eller har ni nå tips? Vi är 3 tjejer som tränar 2 olika hundar. Jag  har en Flatcoated Retriever, Malin har en Rhodesian Ridgeback hane på 1 år & Emma har en Engelsk staffordshire bullterrier. Jag tycker det är lite kul, 3  helt olika individer och vi alla är så olika! Och vi har alltid så kul! :D 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar