Söndag

Idag blev det fart och fläkt hela dagen.

Vid halv 9 imorse smsade morsan och frågade om jag och Maya ville följa med ut till skogen en sväng, och självklart ville vi det. Maya sprang, sprang och sprang. Sen fick hon även bli med till Filipstad (3 mil ifrån oss) för att handla på den nya affären "Lidl" som har tillkommit. Gud va allt va billigt! Handlade 10 paket köttfärs, 5 kr styck! Så nu har vi köttförs ett tag ;) 

Sen tog jag och Alice en långpromenad på 7 km (gud så nyttiga vi var!), nästa gång ska vi sikta på "milen". Och apropå nyttig.. Jag  har funderingar på om jag ska anmäla mig till "Vårruset" till våren i Örebro eller Karlstad, tror det är runt maj där. Vet ej exakt datum, men det går att kolla upp. Vore lite kul att ha "ett mål" att se fram emot, några som är på? :) 

 

Men efter promenaden så var alla 3 helt slut. Blev soffläge en stund, och sen drog jag och Alice på bio. Asterix & Obelix. Fint avslut på denna helg.. ♥

Nu ska jag kika runt lite här på vad jag har missat, sen blir det läggdags. Ha en bra kväll.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar