Lördag

Idag blev det med svärmor till Karlskoga för att hon skulle in till smådjurskliniken med sin goldenpojke. Han hade till viss del skabb, och svamp. Så behandling till han blev det.

Sen kom jag hem, skulle börja städa. Men det blev andra planer idag.. Jag och pappa tog en långpromenad och sen bjöd mamma på nybakade lussekatter. Fyfan så gott. Nu känns det som att julen är nära.. Men det fattas nått - snön!!

Men jo, en annan sak.. HAHA! När vi väl skulle städa lite här hemma så la jag i en värmegrejs (vet ej vad det heter) i akvariumet för att fiskarna inte skulle ha det så kallt... Vi skulle "bara" plocka lite liksom. Och självklart dök det upp annat som kom ivägen, så glömde vi bort det där. Några timmar senare när vi kommer hem så va alla fiskar på ytan och döda. R.I.P fiskarna..
Men kanske är ganska skönt ändå, slippa gör rent de en stund? :) Det är ju ett pass det också.. Får se hur vi gör imorgon.. Kanske lutar åt en Örebro-trip ändå ^^

Nej, en dusch på detta och sedan inta soffläge, godmat och hoppas att det är något superbra på tvn.. Ha en bra Lördagskväll på er alla. Kram

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar