Fredag

Äntligen Fredag. Lika skönt med Fredag varje vecka. ♥

 

Idag är det kalas efter jobbet. Mormor fyller år, Grattis på dig älskade mormor. Sen ska jag försöka gå igenom ALLA Mayas hundsaker och se om hon kan använda allt eller om vi ska lägga undan lite och så. En liten städning i Mayas hundsaker. Det finns lite av varje kan man säga (:  

I kväll ska jag be till Gud att Han ger mig soligt och vackert väder, för ihelgen har jag planerat in en del hundträningar och lite annat pyssel ute. Och även ska min kamera komma till användning. 

Apropå hund.. Jag ska anmäla mig till en apporteringskurs, jaktapportering. Tycker det verkar super-roligt! Så vi får se när det blir. Det är en tjej som skulle eventuellt ha privat-träning med oss, så hon ska bara ringa mig så kan vi bestämma mer om när-vad-hur liksom. 

 

Ikväll ska jag ut och träffa en god vän, tala massvis roligt. Om inte så blir det soffhäng och bra film med gubben min. Har inte sovit på några dagar nu, så är ganska sleten.. Maya skäller på sambon när han kommer hem efter ett eftermiddags-skift (vid 02.00-03.00), och det har hon inte gjort förut.. Så jag har haft svårt att somna om. Men hon kanske är i tonåren? Hon fyller faktist 2 (14 hundår!!) år nästa vecka på Torsdag! ;) Då blir det kalas till mitt hjärtaaaaaaaa ♥ 

 

Nej nu är lunchen slut. Dags att jobba lite så man kan få ta helg.
Ha en bra kväll, kram på er. 

Kommentera gärna:

Arkiv