Egen öl till Jul!

På våran gård så har vi 3 hus. Ett garage, ett gamalt bryggeri och sen själva "huset" som vi bor i. I det gamla bryggeriet är det faktist Johannes (sambon) gammel-farfar (tror jag det va) som började detta med "hellefors bryggeri". De gjorde svagdricka och lite diverse. Men nu, 80 år senare så är det fortfarande i familjen Holmstrands ägo och de producerar öl i det gamla bryggeriet. Ölen kommer se ut som det gör på bilden ovan, och den är faktist helt okej att dricka för dom som är öl-älskare. 

 

Johannes har en "brilliant" idé om att gräva ner ett till rör som vi ska ha till vårat hus och att det ska bli en pipeline bredvid soffan. Men "nejnejnej" sa jag till det! ;) 

 

 

Dom har en Facebook-sida för er som vill
hålla lite koll på när och vart denna öl finns i landet. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar