Onsdag

Och när det är Onsdag så innebär det att det är bowlingkväll. Va ett tag sen, hoppas turen sitter i sen sist! Det gick superbra då (: Men det var ju då de... 

 

Men jag ska inte spela förens 18.30, så jag hinner med ett träningspass med Maysan. Och som tur är så har jag en sådan snäll pappa som vill och kan passa Maya en stund medans jag är borta (husse jobbar ju em).  Maya kan såklart vara själv dom där 2 timmarna jag är borta, men pappa tycker det är kul så han får mer än gärna ha henne istället för att hon är hemma själv. Och sen tror jag att pappa tycker det är trevligare att promenera med henne eftersom hon inte stannar överallt och ska lukta/markera som lillpojken gör ;) Ni som har hanar vet nog vad jag menar :P

Så jag ska gå hem till mor&far ikväll med Maya innan bowlingen så jag också får röra på mig och sen ska jag kasta klot. Ska faktist bli riktigt roligt! Är faktist taggad för detta.. Hejja oss! 

 

 

Och sen så läser jag Erica&Felice blogg och de ska få hem en liten söt valp. Tror ni inte min valpsjuka blir ännu större? JODA! Men nästa år är det min tur. Det blir min första egna 8 veckors valp. Maya va 8 månader när vi fick henne, så "valptiden" har jag inte provat på än. Men jag och hon har en bra kontakt ändå. Några tips på vad jag ska tänka på innan valpen kommer hem?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar