Tisdag

Alltså.. Det är redan 20 november och inte en snöflinga i luften eller i närheten. Inte ens på väderprognoserna lovar dom snö. Det är drygt 1 månad kvar till julafton. Vart fasiken är du, snön? Ge mig snö, ge Maya snö, ge oss lite ljus i detta tråkiga mörker!

 

Men igår blev det faktsist som jag planerat. Otroligt! Först blev det en joggingtur/promenad till mamma&pappa (orkade löpa en hel km! Stolt tjej!), sen följde pappa och Rambo med ut och gick och då slutade hela min tur på 9 km.. Gissa om det va skönt att sätta sig sen? Maya va mer än trött iallafall. Skulle försöka filma henne när hon snarkade som mest, men självklart vaknade hon till precis då jag tog fram telefonen och startade inspelningen...  
Men när jag väl satte mig i soffan hemma så blev det 2 timmars "sista-minuten-plugg" i   jägarexamensboken.  Jippie... Känner mig så taggad. Det tråkiga är att det bli så himla MÅNGA frågor varje gång, och inte dom som står i "studieboken" liksom.. Jag har faktist annat att göra än att plugga arslet av mig varje vecka. Inte undra på att man tappar suget ibland. Men jag biter ihop och ska klara det här! Det är samtidigt lite roligt och intressant! :) Annars skulle jag inte gå detta.

 

Idag ska Maya till vetrinären och få vaccinationsspruta. Tänkte vänta lite med det, men eftersom vi ska till Stockholm den 15 December på STOCKHOLMS HUNSMÄSSA så sa veterinären att det va lika bra att ta den direkt, fick tid 1 vecka efter.  Snäll vett vi har här! Så om en timme ska jag ringa och väcka husse så han kan åka iväg med Maysan.. (: Min gosnos! ♥ 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar