Måndag

Klockan ringde vid 6 imorse och jag va inte alls sugen på att gå ut för att ta morgonpromenaden. Det är så mörkt, så grått, så trist, så otrevligt att gå ut. Vart är snön? Det gör så mycket med lite snö. Det ger lite ljus i detta dystra mörker.  

 

Efter jobbet ska jag försöka mig på en löptur igen med Maya, eller bara ta en promenad. När jag kommer in så får det bli att plugga i jägarboken. Som vanligt har jag inte gjort detta tidigare så det för bli en "sista-minuten-plugg". Får låta bli tvn och bara plugga plugga plugga. Har även en annan bok som ska läsas, nämligen "siktet på 10:an". Fast det är en hundbok, och inte jägarbok. Jaja, bara ta tummen ur röven och plugga på i eftermiddag/kväll. 

 

En annan sak som fick mig på toppen humör är att; igår fick jag reda på att tiken som jag väntar valp ifrån har haft date med hanen. Nu återstår det och ser om det blir många valpar, det blev 11 st sist denna tik blev parad. ♥ Så nu är det bara att vänta och se..... 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar